Laadukkaat lattiapinnoitukset
Tutustu referensseihimme

Lattioiden pinnoitukset Tampere ja muu Suomi

Lattioiden pinnoitukset Ceramid Oy:ltä aina autotalleista teollisuuden tarpeisiin. Teemme lattiapinnoitukset sekä uudisrakennuksissa että saneerauskohteissa. Meillä on kokemusta useista eri kohteista ja työympäristöistä. Toimimme eniten Tampereella, mutta myös muualla Suomessa!

Epoksi-, polyuretaani- ja akryylipinnoitteet ovat kaikki erittäin kestäviä lattiapinnoitteita, joten ne soveltuvat erinomaisesti tiloihin, joiden käyttöaste on suuri ja jotka vaativat hyviä kulutuksenkesto-ominaisuuksia:

  • Hybridi-pinnoitteet kovaan kemialliseen- ja mekaaniseen rasitukseen
  • Epoksi on helppohoitoinen ja yleinen ratkaisu.
  • Polyuretaani on joustava ja sen vedeneristysominaisuudet ovat hyvät.
  • Akryylipinnoite on nopea tehdä ja kestävä.

Lähtökohtamme on löytää toimivin ratkaisu kuhunkin käyttötarpeeseen. Lattioiden pinnoitukset onnistuvat kauttamme takuuvarmasti! Ota yhteyttä, niin keskustellaan lattiapinnoitukseen liittyvistä toiveistasi.

040 822 6760   info@ceramid.fi    Yhteydenottolomake

Liiketilan epoksipinnoitettu lattia.

Automaalaamon epoksi- ja kiiltokäsitelty lattia.


Lattioiden pinnoitukset:

Hybridi-pinnoitteet

Hybridi-pinnoitteet mahdollistavat eri pinnoitteiden ominaisuudet samaan tuotteeseen. Pystytään saamaan esim. kova mutta sitkeä pinnoite.

Epoksi

Epoksipinnoitteet ovat yksi yleisimmistä lattiapinnoitteista. Epoksit sopivat lattiapinnoitteeksi autotalleista teollisuuden eri käyttötarkoituksiin ja ne ovat kestäviä ja helppohoitoisia.

Menetelmiä löytyy ohutkalvomaalauksesta aina vahvempiin massalattioihin ja epoksihierto vaihtoehtoihin. Epoksia on saatavana myös vesihöyryä läpäisevänä.

Polyuretaani

Polyuretaanipinnoitteet sopivat moniin lattioihin ja eri käyttötarkoituksiin. Polyuretaanin etuja ovat sen joutavuus, kestävyys ja hyvä vedeneristyskyky. Polyuretaanin mekaaninen kulutuksenkesto on erinomainen ja valmis lattiapinta on vesitiivis.

Polyuretaania käytetään esimerkiksi julkistentilojen- ja asuintalojen lattiapinnoitteena, sekä iv-konehuoneiden ja teknistentilojen lattiapinnoitteena.

Akryyli

Akryylipinnoite soveltuu tiloihin, joissa lattialta vaaditaan suurta kulutus- ja iskunkestävyyttä, kemiankestoa ja höyrytiiviyttä.

Yksi akryylin eduista on myös asennuksen nopeus – akryyli on nopea asentaa.

Myös uima-allas tarvitsee kunnon pinnoitukset

Hybridipinnoitettu uima-allas on valmis

Hybiripinnoitetut uima-altaat.


Ceramid – kestävät lattiapinnoitukset

Betonilattiat ja lattioiden pinnoitukset ovat ydinosaamistamme. Ceramid toteuttaa lattioiden pinnoitukset muun muassa teollisuuslaitoksiin, varastotiloihin, halleihin, myymälöihin sekä julkisiin tiloihin aina kartoituksesta loppusilaukseen.

Kaikki lattiapinnoitukset ja muut ratkaisumme ovat tarkkaan harkittuja ja etukäteen suunniteltuja – oikeat menetelmät ja aineet oikeisiin olosuhteisiin. Projektin täydellinen runko on avattuna jo tarjouksessa. Matkalla varrella saattaa tulla myös yllätyksiä vastaan esimerkiksi sään myötä – huomioimme aina työskentely- ja asennusolosuhteet, ja muokkaamme suunnitelmia myös tarpeen mukaan.

Kokemus ja tyytyväiset asiakkaat puhuvat puolestamme. Kun lattian pinnoitus vaatii vahvaa osaamista ja ammattitaitoa.

Kun haussa on lattiapinnoitus Tampere  – Ota meihin yhteyttä!

040 822 6760   info@ceramid.fi   Yhteydenottolomake

AAA logo lutoettava kumppani Yrittäjät jäsenyritys

Copyright © 2020 Ceramid Oy