LAADUKKAAT PINNOITUS­RATKAISUT
Tutustu referensseihimme

Lattian kiillotus ja hionta

Betonilattian hionta ja kiillotus uudis- sekä saneerauskohteisiin.

Lattian kiillotus, hionta ja suoja-ainekäsittelyt sopivat eri käyttötarkoituksiin ja ovat hyvä vaihtoehto aina käytännöllisistä varastotiloista näyttäviin edustustiloihin. Kiillotamme ja hiomme nimenomaan betonilattioita. Vaihtoehtoja on monia eri kiiltoasteista erilaisiin suoja-aine käsittelyihin. Lähtökohtamme kaikessa toiminnassamme on asiakkaan tarve ja asiakkaan kannalta optimaalisen ratkaisun löytäminen.

040 822 6760   info@ceramid.fi

Lattian kiillotus ja hionta

Kiiltävä hiottu betonilattia on näyttävä

Vanhan betonilattian hionta, kiillotus ja saneeraus

Toteutamme hionta-, kiillotus- ja suoja-ainekäsittelyt uudiskohteiden lisäksi myös vanhoihin jo käsiteltyihin betonilattioihin.

Lattian käsittely takaa pitkäikäisen lattian, joka sitoo pölyä, näyttävää betonimaista ulkonäköä unohtamatta. Poistamme hiomalla tarvittaessa kuivasirotteet ja ohutkalvopinnoitteet, kuten epoksin. Jopa vanhan ja kuluneen muovimaton tai hovilaatan alta saattaa löytyä saneerattava betonilattia. Myös halkeamat ja kolojen paikkaukset on mahdollista toteuttaa.

Kun betonilattian pinnoite alkaa olla huonokuntoinen tai lattiat kaipaavat päivitystä, ota yhteyttä.

Betonilattian kiillotus

Valmis kiiltävä lattia

Lattian kiillotus ja hionta

  • Nopea ja edullinen toteutus, jopa 1000m2 / viikko
  • Mahdollista toteuttaa tuotantoa pysäyttämättä
  • Ei hajuhaittaa, kuten kalvopinnoitteista
  • Hiottu ja kiillotettu betonilattia on ekologinen ratkaisu
  • Erinomainen pölynsidonta, jopa 10 vuoden takuulla
  • Ei irtoa eikä hilseile lattiasta
  • Heti käyttövalmis
  • Kiillotettu / hiottu betonilattia ei ole myöskään liukas – myös Anti-slip sertifioitu menetelmä valikoimissa

Lattian kiiltoasteet

Gloss

Loistava lattia edustus- ja liiketiloihin, kun vaaditaan näyttävyyttä ja korkeaa kiiltoa. Hiomme lattian 7-9 kertaa eri karkeuksilla aina karkeuteen 3000 asti. Käsittelemme myös pinnan hionnan yhteydessä käyttäen sekä kovetetta että suoja-ainetta, jotta lattiaan saadaan kestoa naarmuuntumista ja likaa vastaan sekä hyvä pölynsidonta. Lopputulos on myös jälkihoidon kannalta erittäin helppo pitää puhtaana. Saatavana myös anti-slip sertifioitu menetelmä.

Semi-gloss

Lattia kauppoihin, liiketiloihin, teollisuuteen, halleihin, varastoihin, parkkitiloihin. Hiomme lattian 4-5 kertaa eri karkeuksilla aina karkeuteen 400-800 asti. Käsittelemme myös lattian hionnan yhteydessä kovete- sekä suoja-ainekäsittelyllä, jotta lattiaan saadaan kestoa naarmuuntumista ja likaa vastaan. Lopputulos on myös jälkihoidon kannalta erittäin helppo pitää puhtaana. Saatavana myös anti-slip sertifioitu menetelmä.

Matt

Todella kustannustehokas lattia isojen pinta-alojen halleihin ja varastoihin, missä pölynsidonta, nopeus ja edullinen toteutus on tärkein. Lattia hiotaan kahteen kertaan ja käsitellään sekä kovete- että suoja-aineella. Saatavana myös anti-slip sertifioitu menetelmä.

Lattian kiillotus ja hionta

lattian kiillotus

Lattian kiillotus, hionta ja suoja-ainekäsittelyt

Käytämme maailmanlaajuisia HTC Superfloor- ja Becosan menetelmiä. Laitteistomme on myös viimeisintä teknologiaa, näin pystymme toimivaan vaativammassakin ympäristössä. Betonilattian hionta ja suoja-aine käsittely toteutetaan uudiskohteissa aikaisintaan noin 4 viikkoa betonin valamisesta.

Ceramid – tehdään lattiat tarpeidesi mukaan!


Kysy tarjousta

040 822 6760   info@ceramid.fi

AAA logo lutoettava kumppani Yrittäjät jäsenyritys

Copyright © 2020 Ceramid Oy