Kiiltohionta

Kiiltohiottu betonilattia

Uudis- sekä saneerauskohteisiin. Menetelmä sopii ja toimii varastoista katsetta kestäviin edustustilojen lattioihin.

Toteutamme hionta-,  kiillotus- ja suoja-ainekäsittelyt uudiskohteiden lattioihin tarpeittesi mukaan.

Betonin täytyy antaa kuivua noin 4 viikkoa valamisesta, jonka jälkeen hionta ja suoja-aine käsittely voidaan toteuttaa kestävästi.

Valittavana on eri vaihtoehtoja hiontojen määrästä erillaisiin suoja-aine käsittelyihin, juuri sinun tarpeidesi mukaan.

Saneeraus vanhaan betonilattiaan, jossa ohutkalvopinnoite esim. epoksi- tai kuivasirotekäsittely.

Toteutamme hionta-, kiillotus- ja suoja-ainekäsittelyt myös vanhoihin jo käsiteltyihin betonilattioihin. Näin lattiasta saadaan pitkäikäinen, pölyä sitova, näyttävää betonimaista ulkonäköä unohtamatta. Jos lattiasi pinnoite alkaa olla huonokuntoinen tai tila kaipaa päivitystä lattioiden osalta, meillä on halu auttaa ja pistää lattiat kuntoon. Poistamme hiomalla niin kuivasirotteet kuin ohutkalvopinnoitteet kuten epoksin. Jopa vanhan ja kuluneen muovimaton tai hovilaatan alta saattaa löytyä betonilattia joka on saneerattavissa näyttäväksi ja kestäväksi betonilattiaksi . Myös halkeamat ja kolojen paikkaukset on mahdollista toteuttaa samalla. 

Räätälöimme lattiakäsittelyn tarpeittesi ja mahdollisuuksien mukaan.

Käytämme maailmanlaajuisia  HTC Superfloor- ja Becosan menetelmiä.

Laitteistomme on myös viimeisintä teknologiaa, näin pystymme toimivaan vaativammassakin ympäristössä.

 Tässä muutama esimerkki

Gloss

Loistava lattia edustus- ja liiketiloihin, kun vaaditaan myös näyttävyyttä ja korkeaa kiiltoa. Hiomme lattian 7-9 kertaa eri karkeuksilla aina karkeuteen 3000 asti. Käsittelemme myös lattian hionnan yhteydessä käyttäen sekä kovetetta että suoja-ainetta, jotta lattiaan saadaan kestoa naarmuuntumista ja likaa vastaan sekä hyvä pölynsidonta. Lopputulos on myös jälkihoidon kannalta erittäin helppo pitää puhtaana. Saatavana myös anti-slip sertifioitu menetelmä

Semi-gloss

Lattia kauppoihin, liiketiloihin, teollisuuteen, halleihin, varastoihin, parkkitiloihin. Hiomme lattian 4-5 kertaa eri karkeuksilla aina karkeuteen 400-800 asti. Käsittelemme myös lattian hionnan yhteydessä kovete- sekä suoja-ainekäsittelyllä, jotta lattiaan saadaan kestoa naarmuuntumista ja likaa vastaan. Lopputulos on myös jälkihoidon kannalta erittäin helppo pitää puhtaana. Saatavana myös anti-slip sertifioitu menetelmä.

Matt

Todella kustannustehokas lattia isojen pinta-alojen halleihin ja varastoihin, missä pölynsidonta, nopeus ja edullinen toteutus on tärkein. Lattia hiotaan kahteen kertaan ja käsitellään sekä kovete- että suoja-aineella. Saatavana myös anti-slip sertifioitu menetelmä.

Tehdään lattiat tarpeidesi mukaan!

 

  • Nopea ja edullinen toteutus, + 1000m2 / viikko
  • Jopa tuotantoa pysäyttämättä
  • Ei hajuhaittaa, kuten kalvopinnoitteista.
  • Ekologinen
  • Erinomainen pölynsidonta, jopa 10 vuoden takuulla.
  • Ei irtoa eikä hilseile lattiasta
  • Heti käyttövalmis
  • Hiottu/kiillotettu lattia ei ole myöskään liukas. Myös Anti-slip sertifioitu menetelmä valikoimissa.